Markedets billigste parkering til erhverv

Brug mindre tid på parkering og mere tid på arbejdet.

Stærk dækning

Med erhvervsparkering fra PARKPARK Erhverv kan I parkere på samtlige kommunale og offentlige p-pladser med betaling, og 94% af alle øvrige p-pladser med betaling. Det betyder, at I kan parkere på over 100.000 p-pladser i hele landet, og nemt komme ud til kunder og samarbejdspartnere. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

Få mere tid til arbejdet

Med erhvervsparkering fra PARKPARK Erhverv får I en effektiv og professionel parkeringsløsning der sparer jer for både tid og ressourcer. Slip for unødvendig spildtid ved p-automaten, og betal jeres parkeringer hurtigt og nemt med telefonen. Vi samler jeres parkeringer i en månedlig faktura, så administration og bogføring af parkering er minimal. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

Priser & Løsninger

Den månedlige ydelse er en samlet pris for alle biler. 

199 kr./måned
Op til 5 biler
Gratis oprettelse
499 kr./måned
Op til 20 biler
Gratis oprettelse
Over 20 biler
Fra 999 kr./måned
Gratis oprettelse

Bliv ringet op

Markedets billigste

Med PARKPARK Erhverv får I med garanti markedets billigste parkeringsløsning til erhverv. PARKPARK Erhverv er i de fleste tilfælde langt under halv pris sammenlignet med nærmeste konkurrenter, og blev i 2018 kåret til ”Danmarks billigste parkeringsapp” af FDM Motor. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

FORKLARING

Udregningen er baseret pba. prisforskellen mellem PARKPARK og EasyPark Business til DKK 109,- pr. måned/bruger. 4,1 tkr. er for hhv. 5 biler og 52,2 tkr. er for hhv. 50 biler. Der er ikke taget højde for eventuelle rabatter. 

Opdateret: 14/1-2020

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

FORKLARING

Prissammenligningen er mellem PARKPARK Erhvervs produkter og EasyPark Business til DKK 109,- pr.måned/bruger. Priserne for EasyPark Business er taget fra konkurrentens egen hjemmeside. Med EasyPark Business og PARKPARK Erhvervs produkter betales der altid DKK 0,- i transaktionsgebyr pr. parkering. Oprettelse DKK 199,- pr. bruger ved EasyPark Business (medmindre der vælges online oprettelse). Oprettelsen hos PARKPARK Erhverv er altid DKK 0,- Der er ikke taget højde for eventuelle rabatter. 

Opdateret: 14/1-2020

Én af mange tilfredse kunder

“Alt i alt er jeg meget tilfreds med den erhvervsløsning vi har hos PARKPARK, og jeg kan klart anbefale dem til andre virksomheder, der dagligt benytter sig af parkering i arbejdstiden.”

 

Johnni Regnarsson, Dirkektør & Bygmester

Dansk hele vejen

PARKPARK Erhverv er udarbejdet og udviklet i Danmark i tæt samarbejde med danske erhvervsdrivende. Vi har i fælleskab skabt en parkeringsapp og erhvervsløsning, der er skræddersyet til de danske erhvervsdrivende med henblik på at gøre parkering i arbejdstiden enkel og ubesværet. PARKPARK Erhverv er Danmarks eneste 100% dansk-udviklet og dansk-drevet parkeringsapp, der udover at sikre en perfekt parkeringsløsning til det danske erhvervsliv, også sikrer jer gratis dansk support, hjælp og vejledning 5 dage om ugen.