Stærk dækning

Med erhvervsparkering fra PARKPARK Erhverv kan I parkere på samtlige kommunale og offentlige p-pladser med betaling, og 94% af alle øvrige p-pladser med betaling. Det betyder, at I kan parkere på over 100.000 p-pladser i hele landet, og nemt komme ud til kunder og samarbejdspartnere. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

Få mere tid til arbejdet

Med erhvervsparkering fra PARKPARK Erhverv får I en effektiv og professionel parkeringsløsning der sparer jer for både tid og ressourcer. Slip for unødvendig spildtid ved p-automaten, og betal jeres parkeringer hurtigt og nemt med telefonen. Vi samler jeres parkeringer i en månedlig faktura, så administration og bogføring af parkering er minimal. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

Markedets billigste

Med PARKPARK Erhverv får I med garanti markedets billigste parkeringsløsning til erhverv. PARKPARK Erhverv er i de fleste tilfælde langt under halv pris sammenlignet med nærmeste konkurrenter, og blev i 2018 kåret til ”Danmarks billigste parkeringsapp” af FDM Motor. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

FORKLARING

Udregningen er baseret pba. prisforskellen mellem PARKPARK og EasyPark Business til DKK 109,- pr. måned/bruger. 4,1 tkr. er for hhv. 5 biler og 52,2 tkr. er for hhv. 50 biler. Der er ikke taget højde for eventuelle rabatter. 

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv

FORKLARING

Prissammenligningen er mellem PARKPARK Erhvervs produkter og EasyPark Business til DKK 109,- pr.måned/bruger. Priserne for EasyPark Business er taget fra konkurrentens egen hjemmeside. Med EasyPark Business og PARKPARK Erhvervs produkter betales der altid DKK 0,- i transaktionsgebyr pr. parkering. Oprettelse DKK 199,- pr. bruger ved EasyPark Business (medmindre der vælges online oprettelse). Oprettelsen hos PARKPARK Erhverv er altid DKK 0,- Der er ikke taget højde for eventuelle rabatter. 

Opdateret: 4/12-2019

Priser & Løsninger

Den månedlige ydelse er en samlet pris for alle biler. 

199 kr./måned
Op til 5 biler
Gratis oprettelse
499 kr./måned
Op til 20 biler
Gratis oprettelse
Over 20 biler
Fra 999 kr. pr./måned
Gratis oprettelse

Bliv ringet op

Dansk hele vejen

PARKPARK Erhverv er udarbejdet og udviklet i Danmark i tæt samarbejde med danske erhvervsdrivende. Vi har i fælleskab skabt en parkeringsapp og erhvervsløsning, der er skræddersyet til de danske erhvervsdrivende med henblik på at gøre parkering i arbejdstiden enkel og ubesværet. PARKPARK Erhverv er Danmarks eneste 100% dansk-udviklet og dansk-drevet parkeringsapp, der udover at sikre en perfekt parkeringsløsning til det danske erhvervsliv, også sikrer jer gratis dansk support, hjælp og vejledning 5 dage om ugen.