markedets-billigste-erhvervsparkering

Mere tid til arbejdet

Med PARKPARK Erhverv får I en effektiv og professionel parkeringsløsning der sparer jer for både tid og ressourcer. Slip for unødvendig spildtid ved p-automaten, og betal jeres parkeringer hurtigt og nemt med telefonen. Vi samler jeres parkeringer i en månedlig faktura, så administration og bogføring af parkering er minimal. 

 

Markedets billigste 

Med PARKPARK Erhverv får I med garanti markedets billigste parkeringsløsning til erhverv. PARKPARK Erhverv er under halv pris ift. nærmeste konkurrenter, og blev i 2018 kåret til ”Danmarks billigste parkeringsapp” af FDM Motor. 

 

Landsdækkende  

Med PARKPARK Erhverv kan I parkere på samtlige kommunale og offentlige p-pladser med betaling, og 92% af alle øvrige p-pladser med betaling. Det betyder, at I kan parkere på over 100.000 p-pladser i hele landet, og nemt komme ud til kunder og samarbejdspartnere. 

Priser & Løsninger

Den månedlige ydelse og oprettelse er en samlet pris for alle biler. 

149 kr./måned
Op til 3 biler
2 kr. i tillæg pr. parkering
99 kr. i oprettelse
399 kr./måned
Op til 20 biler
2 kr. i tillæg pr. parkering
199 kr. i oprettelse
799 kr./måned
Op til 20 biler
0 kr. i tillæg pr. parkering
199 kr. i oprettelse
Over 20 biler
Fra 999 kr. pr./måned
Fra 0 kr. i tillæg pr. parkering
299 kr. i oprettelse

Bliv ringet op

Dansk hele vejen

PARKPARK Erhverv er udarbejdet og udviklet i Danmark i tæt samarbejde med danske erhvervsdrivende. Vi har i fælleskab skabt en parkeringsapp og erhvervsløsning, der er skræddersyet til de danske erhvervsdrivende med henblik på at gøre parkering i arbejdstiden enkel og ubesværet. 

PARKPARK Erhverv er Danmarks eneste 100% dansk udviklet og dansk drevet parkeringsapp, der udover at sikre en perfekt parkeringsløsning til det danske erhvervsliv, også sikrer jer gratis dansk support, hjælp og vejledning 5 dage om ugen.