Nem & billig parkering til Erhverv

149 kr./md.
Op til 3 biler
2 kr. i tillæg pr. parkering
99 kr. i oprettelse
399 kr./md.
Op til 20 biler
2 kr. i tillæg pr. parkering
199 kr. i oprettelse
799 kr./md.
Op til 20 biler
0 kr. i tillæg pr. parkering
199 kr. i oprettelse
Over 20 biler
Fra 999 kr. pr./md.
Fra 0 kr. i tillæg pr. parkering
299 kr. i oprettelse

Bliv ringet op

Danmarks bedste erhvervsparkering

PARKPARK erhverv er den perfekte løsning når du og dine medarbejdere skal parkere nemt, billigt og uden administrativt bøvl – i hele Danmark. Med PARKPARK erhverv får du Danmarks billigste erhvervsparkering, uanset om du skal parkere i København, Århus, Odense, Aalborg eller de mere end 20 andre byer vi dækker i hele Danmark, herunder alle offentlige parkeringspladser og 93% af alle betalte p-pladser.

– Ingen administration
– Nem bogføring, kun 1 bilag om måneden
– Kåret af FDM til Danmarks billigste parkerings app.
– Under halv pris til nærmeste konkurrent
– Nem ind- og udtjekning for dig selv og de ansatte
– Mulighed for at parkere på mere end 100.000 p-pladser i hele Danmark

Kåret til Danmarks billigste parkerings app

PARKPARK erhverv er ikke bare nemt og lige til for dig og dine medarbejdere, men er også Danmarks absolut billigste parkering.
I 2018 blev PARKPARK kåret til ”Danmarks billigste parkeringsapp” af FDM Motor. Vi er under halv pris ned til nærmeste konkurrent.

PARKPARK erhverv sikrer dermed hver dag små- og store virksomheder en bedre bundlinje, ved at minimere udgiften til parkering – uanset om du skal parkere en hel arbejdsdag på det centrale Frederiksberg i København eller blot få timer i eksempelvis Århus.

Parker på over 100.000 p-pladser i hele Danmark

Hos PARKPARK erhverv dækker vi der hvor du har brug for en parkeringsplads, så du kan komme ud til dine kunder og samarbejdspartnere i hele landet, uden at skulle tænke over hvor nærmeste p-plads er.

PARKPARK dækker 100% af alle offentlige parkeringspladser i Danmark og 93% af alle betalte parkeringspladser i Danmark. Det giver dig og dine ansatte mulighed for at parkere på mere end 100.000 p-pladser i hele Danmark. Du er dermed næsten altid sikker på at kunne finde en ledig parkeringsplads tæt på dine kunder. Dermed slipper du og dine medarbejdere hver dag for at skulle bruge tid på at lede efter en p-plads.

PARKPARK erhverv er landsdækkende med over 100.000 p-pladser fordelt på 20 byer i Danmark, herunder, Aalborg, Randers, Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Odense, Svendborg, Næstved, Køge, Roskilde, København, Frederiksberg, Nærum, Hillerød og Nykøbing Sjælland.

Dansk hele vejen

PARKPARK er udarbejdet og udviklet i Danmark i tæt samarbejde med danske erhvervsdrivende. Vi har i fælleskab skabt en parkerings app skræddersyet til det danske erhverv og danske erhvervsdrivende.
Vi har udviklet en parkerings app der gør ind- og udtjekning nemt og ubesværligt for dig og dine ansatte. Vi har minimeret alt det administrative bøvl ved parkering, ved kun at udsende en månedsopgørelse med alle jeres parkeringer. Med en samlet månedsopgørelse slipper du og din bogholder for at have et ton af parkerings-bilag og kvitteringer, så I kan bruge tid på noget der er vigtigere end at skulle bogføre kvitteringer fra parkering.

PARKPARK er Danmarks eneste 100% dansk udviklet og dansk drevet parkerings app, der udover at sikrer en app udviklet til det danske erhvervsliv, også sikrer jer gratis dansk support, hjælp og vejledning 6 dage om ugen, mandag til lørdag – hvis I skulle få brug for det.