TILLAD BETALING MED PARKPARK

Få hurtig og nem betaling som PARKPARK-kunde på p-pladser hvor der er nummerplade-scanning (F.eks. Fisketorvet – Copenhagen Mall) og slip for gebyrer og køen til p-automaten. 

Har du brugt EasyPark?

Har du brugt EasyPark på en p-plads for nylig, anbefaler vi du bruger få sekunder på at deaktivere en funktion i EasyPark-appen. Når funktionen er slået fra og du har tilladt automatisk betaling med os, er du sikret den billigste parkering uden gebyrer på pladser med nummerplade-scanning hvor PARKPARK er tilgængelig.

Sådan deaktiverer du funktionen i EasyPark appen

 

Se denne videoguide til hvordan du på få sekunder deaktiverer funktionen i EasyPark-appen så du kan parkere uden gebyrer med PARKPARK på p-pladser med betaling via. nummerpladescanning.

deaktiver automatisk kamerabetaling med easypark

Sådan virker parkering med nummerplade-scanning

På p-pladser med automatisk nummerplade-scanning (ANPR) bliver din nummerplade scannet når du kører ind på p-pladsen. Er du PARKPARK-kunde og har tilladt automatisk betaling, modtager du en besked fra os ligeså snart din nummerplade er scannet, hvorfra du kan betale din parkering via et link. Parkeringen afsluttes helt automatisk når du forlader p-pladsen igen.

Med PARKPARK betaler du selvfølgelig kun for den ordinære parkeringspris, og er der f.eks. gratis parkering de 2 første timer betaler du først herefter.

iphone-anpr
PARKPARK circle left white