App-udvikler hos PARKPARK

Vi søger endnu en app-udvikler til Danmarks bedste P-app: Selvstændig og erfaren app-udvikler med speciale i React Native

PARKPARK udbyder betalingsløsning for parkeringspladser gennem en app til Android og iOS. Vi samarbejder med kommuner og private parkeringsoperatører i hele Danmark… og vi vokser… også i udlandet.

Vi forbedrer og styrker vores teknologi konstant og derfor søger vi nu en dedikeret app-udvikler og UX-specialist til vores team i Aalborg.


Dine opgaver..

..bliver at videreudvikle PARKPARK app’en, både til Android og til iOS. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores anden app-udvikler med udgangspunkt i vores egenudviklede backend platform, der igen er integreret med kommuner, parkeringsoperatører, betalingspartnere og andre samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for at bygge videre på vores app med det bedste UI til Android og iOS. Vi benytter React Native samt TypeScript og Redux.

Det bliver dit ansvar at vedligeholde vores relationer til Apple Apps Store og til Google Play. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelse og backendudviklere på at vedligeholde PARKPARK’s tekniske roadmap.

Vi benytter Laravel/PHP til vores backend, Asana til projektstyring og Slack til intern kommunikation.


Det er et plus, hvis du har..

..erfaring i at udvikle mobil-applikationer i React Native og du benytte Redux, Expo og Sentry i dag. Vi ser gerne, at du har forretningsforståelse, elsker at lave perfekt UI, skrive god kode og lave integrationer. Du kender både iOS og Android, forstår godt design og har flair for at udvikle en lækker UX.

Du har højt humør, anser dig selv for at være dygtig og behagelig at arbejde sammen med, og du taler og skriver dansk og engelsk.


Vi tilbyder..

..et godt fast job hos PARKPARK. Vi er, som nævnt, et mindre, men agilt selskab med eget udviklerteam og egen teknologi. Vi bor i attraktive lokaler i Gug og har et hyggeligt miljø og en flad organisation.

PARKPARK er grundlagt bl.a. af den lokale serieiværksætter Mads Veiby, der stadig er bestyrelsesformand. Selskabet ledes af Michael Buch Sandager, som selv har 20 års erfaring med mobile tjenester og -apps.

Vi tilbyder en stilling med stor frihed i et lille og velfungerende udviklerteam. Vi bor i egen kontorbygning i Gug, har fri frokost, højt humør og et godt arbejdsmiljø.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Michael Buch Sandager på 23 42 05 58


Vi glæder os til at høre fra dig

Interesseret? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning, som du kan sende til mail: mbs@parkpark.dk.

Vi forventer at gennemgå ansøgninger successivt, og inviterer til samtaler så snart, vi kan.

© Copyright 2021. All Rights Reserved